Advertentie

Laatste nieuws


02-09-2017

De foto's van de evenementen zijn weer bijgewerkt. Klik HIER

18-08-2017
Het bestuur probeert zoveel mogelijk leden te betrekken bij de koers van de club. Het belangrijkste moment waarop dat kan is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarin kunnen leden hun voorstellen inbrengen en krijgt het bestuur mandaat van de leden voor de uitvoering volgens de bepaalde koers. Ook besluiten de leden over de financiële ruimte.
Om meer leden de gelegenheid te geven een ALV te bezoeken zijn we voornemens de ALV de komende vier jaar redelijk centraal, maar meer gespreid over het land te laten plaatsvinden. We willen dan de komende jaren respectievelijk in NW, NO, ZO en ZW een locatie zoeken. De eerste keer in 2018 zal de ALV dan bijvoorbeeld in de regio Amsterdam/Utrecht/Leiden kunnen plaatsvinden. De ALV wordt dan gehouden op een doordeweekse avond.
Geef je mening over dit voornemen door HIER mee te doen aan de enquete. Omdat alleen leden mogen meedoen aan de enquete moet je eerst even inloggen. Wel lid, maar nog geen inloggegevens? Mail de webmaster.
22-07-2017

“Dat is hem” hoort Rob de conservator van Paleis Het Loo zeggen. Er is dit jaar een nieuwe prijs bedacht: “De meest Koninklijke Auto van het Concours d’Elégance”.

Lees HIER de verrassende ervaring van de clubleden Rob en Annemieke.

04-07-2017

Op zaterdag 1 juli, tijdens het Limburgweekend, is Jan Halmans benoemd tot erelid van de Morris Minor Club Nederland. Met zijn enorme verdienste gedurende meer dan 35 jaar heeft hij een belangrijke rol vervuld voor de club en haar leden. Lees een uitgebreide raportage in de volgende Minorage. 

 

29-06-2017

U, als bezitter van een prachtige oldtimer wordt bij deze van harte uitgenodigd om met uw Oldtimer 1 of meer dagen te komen.

Er zijn geen kosten aan uw bezoek verbonden. Ook de toegang van u en eventueel uw medepassagier(s) tot het WK is gratis. Wilt u op de hoofdtribune plaatsnemen dan wordt daarvoor € 5,- pp gevraagd. U wordt door ons ontvangen met koffie/thee en een broodje. De rest is voor eigen rekening. Lees meer

28-06-2017

In verband met de vakantie zijn er geen kletsavonden in de maanden juli en augustus.

16-06-2017

Personenauto’s en bestelauto’s van vóór 1 juli 1992 die op benzine rijden mogen door de gemeente Rotterdam niet langer worden geweerd uit de milieuzone. Dat blijkt uit een uitspraak van de Rotterdamse rechtbank. Lees meer

08-05-2017

De club is gevraagd om op Zondag 11 juni: Great British op TT Circuit Assen zich te presenteren.
Autoclubs nemen een belangrijke plaats in tijdens Great British. Een gedeelte van de paddock wordt bij voldoende belangstelling voor de Morris Minor Club gereserveerd. Het verzoek is om met alle type aanwezig te zijn. Dat betekent dus 1 Saloon, 1 Convertible, 1 Traveller, 1 Pickup en 1 Van.
Dit is gratis maar dan moet je er wel op tijd bij zijn!

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Oldtimernieuws

RSS Error: de URL geeft geen geldig antwoord

Autonieuws

RSS Error: de URL geeft geen geldig antwoord

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

za 21 okt 2017

De technische middagen zijn van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Lees meer

za 18 nov 2017

De technische middagen zijn van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Lees meer

za 26 mei 2018 - za 2 jun 2018

2018 is the 70th anniversary of the Morris Minor and as part of the celebrations the MMOC in the U.K. and Amicale Morris Minor France are joining together to organise the first European Rally.

Andere evenementen

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen jaarlijkse speciale clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder het e-mail adres in waarmee geregistreerd is en we mailen een nieuw wachtwoord.