Advertentie

Laatste nieuws


11-03-2018

Met het thema 'THE CAR IS THE STAR' heeft de club met een mini-bioscoop (weer) de eerste prijs gewonnen van de mooiste clubstand van de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen. Met een gouden randje, want vorige jaren werden er apart prijzen uitgereikt voor grote en kleine clubs, maar dit jaar werd er geen onderscheid gemaakt. De mooiste van alle clubstands deze keer! Met dank aan Gemma (prachtige bloemstukken), Henk, Piet, Bert, Harry en Theo. Hier alvast een impressie in foto's. Er volgen meer.

06-03-2018

Kom naar de beurs en bezoek de MMCN stand. Download HIER je kortingsbon.

03-03-2018

HIER vindt u de stukken voor de ALV op 21 maart 2018 (alleen voor leden, eerst inloggen).

23-02-2018

Nog één technische middag in het verschiet: 24 maart.

Bekijk de foto's van deze winter HIER (met dank aan Annemieke Dekkers).

18-01-2018

1 mei 2018 ga ik met mijn verloofde Denise trouwen. Zoals op de foto’s van mijn verslag MM zonder papieren....ojé is onze morris niet klaar voor die dag. Daarom zijn we op zoek naar iemand die met zijn MM (van VOOR februari 1953) voor onze bruiloft wil rijden. Uiteraard vergoeden wij eventuele kosten. Mocht u het leuk vinden om voor ons te rijden dan graag een mailtje met een foto naar roel.a.hogervorst@gmail.com

07-01-2018

14e lustrum: Morris Minor in de ‘spotlights’

Op 20 september 1948 werd de Morris Minor gepresenteerd tijdens de autoshow in het Earls Court Exhibition Centre in Londen. Die kleine aantrekkelijke Britse icoon uit de autowereld bleef tot 1971 in productie en kreeg de troetelnaam ‘Moggy’. Het was destijds een goedkope, betrouwbare en kleine gezinsauto met een hoog comfort, ontworpen door Sir Alec Issigoris. Het eerste model is herkenbaar aan de twee koplampen naast de grille en aan de split screen window. Van de Morris Minor werden tevens de modellen Tourer, Tourer 1000, Van, Pick Up en Travellor Estate ontwikkeld.

Samen met de actieve Morris Minor Club Nederland biedt de komende Nationale Oldtimerdag in het kader van het 14e lustrum van de Morris Minor een aantrekkelijk (en rijdend) overzicht van deze automobiel die met name was bedoeld voor de Britse burger met een kleine beurs, ook wel de ‘Working Class’ genoemd. Van de 2-deurs werden er 620.000 geproduceerd, van de 4-deurs 357.00 (van beide werden ook convertibles gebouwd), van de tourer 75.000, van de van en de pick up 270.000 en van de travellor estate 204.000. Tezamen 1.526.000 exemplaren. Een ongekend aantal, waarvan er nog vele in goede conditie rijvaardig zijn.

02-01-2018

De aangekondigde vrijstelling voor voertuigen ouder dan 50 jaar (DET) gaat nog niet in. U moet uw voertuig (vanaf 1960) gewoon blijven keuren totdat de vrijstelling in gaat.
Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de vrijstelling in gaat omdat het wetsvoorstel nog niet door de Tweede Kamer is goedgekeurd.

Lees de nieuwsbrief van de FEHAC hier

29-12-2017

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

zo 6 mei 2018
Dit jaar is de organisatie in handen van Pieter en Fenke. Ze zijn op dit moment bezig met het uitzetten van een leuke route, waarin veel te zien is. Meer informatie volgt.
zo 20 mei 2018

Reserveer deze dag! 

De formule van de afgelopen jaren willen we ook dit jaar weer toepassen:

wat meer tijd voor elkaar, genieten van lekker eten en drinken en minder km's.
za 26 mei 2018 - za 2 jun 2018

2018 is the 70th anniversary of the Morris Minor and as part of the celebrations the MMOC in the U.K. and Amicale Morris Minor France are joining together to organise the first European Rally.

zo 17 jun 2018

Grootste oldtimerdag van Nederland. Het kost de deelnemers niets en zij worden voorzien van een lunchpakket, een goodybag en nog een paar snuisterijen. Verder is er in de middag vrijblijvend een rondrit in de polder, die je langs bijzondere plekken stuurt.

Andere evenementen

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder het e-mail adres in waarmee geregistreerd is en we mailen een nieuw wachtwoord.