Advertentie

Laatste nieuws


22-10-2018

Op zaterdag 27 oktober aanstaande is het zover. Kom naar Linschoten en je krijgt gratis advies van onze Morristechneuten Henk Manders, Evert Spapé.... en de rest natuurlijk!

We zitten op dit moment op 19 ingeschreven Morrissen, hoe mooi is dat? En of het weer stabiel blijft of niet, wie doet ons wat! Autocrew garage M. Van Eijk1, Engherzandweg 13 te Linschoten is bereid gevonden de garage voor onze club op zaterdag 27 oktober van 13:00 uur tot 16:00 uur open te stellen, waardoor wij de beschikking hebben over meerdere bruggen, een rembank en een binnenruimte voor de koek...de sopie en het praatje! Dus van regen zullen we geen last hebben. Bovendien kunnen engelse auto's prima tegen regen! Twijfel dus niet, meld je hier aan en kom vooral naar dit gloednieuw evenement!

Aanschouw je Morris Minor van onderen zonder in de kreukels te hoeven liggen. Vraag onze experts of je auto nog veilig en up to date is! Test je Morris op de rembank zodat je weet dat je ook weer veilig thuiskomt!  Neem de vloeistoffen en de gereedschap mee en wij assisteren je bij de kleine handelingen als bijvullen etcetera. Kom naar onze kofferbakverkoop en vind dat onderdeel waar je al zo lang naar op zoek bent! Wat de kofferbakverkoop betreft kunnen we echt nog aanmelders gebruiken die hun extra onderdelen ter beschikking willen stellen voor verkoop. Met 19 bezoekers is belangstelling daarvoor aanwezig! Laat op de site ook even weten in welke onderdelen je geïnteresseerd bent. De verkopers kunnen dan de onderdelen gerichter verzamelen en meenemen om te tonen en te koop aan te bieden.

Weet dat we deze middag geen reparaties verrichten of halve morrissen in elkaar zetten. Wat we wel doen is bijkeuvelen en je van advies en assistentie voorzien. De middag staat dus in het teken van kennis delen en elkaar helpen op, aan en onder de brug. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we ook over andere onderwerpen bijpraten, zoals onze “hete zomer ervaringen met de Morris”.

Meld je dus nog aan nu het nog kan! Vanuit het bestuur zeggen we....DOEN!

1. Garage van Eijk in Linschoten is een familiebedrijf dat 81 jaar bestaat en met heel veel verstand van zaken, perfecte dienstverlening en niet gebonden aan enig merk u van dienst is en al uw problemen op automotive gebied oplost. Voor een plattegrondje klik je hier.

Zoals voor elk evenement, zal ook voor dit evenement een vrijwaring van toepassing zijn, namelijk de volgende.

19-10-2018

FEHAC Commissie Duurzaamheid neemt vervuiling door oldtimers serieus

Schonere brandstof kunnen tanken in oldtimers en luchtkwaliteit zijn bij de FEHAC Commissie Duurzaamheid belangrijk thema’s. Ook oldtimersbezitters moeten weten wat zij kunnen bijdragen aan verbetering van de luchtkwaliteit in steden en op het platteland. Daarbij komt nog dat de motoren van klassieke voertuigen nog meer ethanol in benzine slecht verdragen en schade kunnen oplopen. Hoog tijd dus om eens op een rijtje te zetten wat er nu al aan nieuwe en schonere vervangende brandstoffen op de markt is. Lees meer

14-10-2018

We hebben vandaag volop mogen genieten van het weer en het organisatietalent van een van onze jeugdleden, Marit. Om 11:30 uur verzamelden wij ons in Beusichem. Een enkeling was zo nieuwsgierig dat ze wel een uur voor aanvang arriveerden en spontaan de organisatie wilde helpen. Hoe attent is dat?

 

Na een kop koffie, thee of water met overheerlijk appelgebak en slagroom, volgde een korte en tegelijkertijd super prachtige rit over de Lekdijken, Maurits, Rijswijk, Zoelmond en Beusichem. 

 

Als tussenstop deden we de theetuin aan de Molenweg aan. Aldaar zijn wij volledig verwend met een overheerlijke proeferij van fruithapjes en fruitdrankjes.

 

Teruggekomen in 't Veerhuys is Marit overvoerd met zeer terechte complimenten en hebben we nog kunnen nagenieten met een drankje en een warme hap.

Na vandaag kunnen we gerust vaststellen dat de jeugd de toekomst heeft en dat Marit's betuwe rit wat ons betreft de nieuwe klassieker mag worden binnen onze fantastische clud.

Dank voor de organisatie en dank aan alle deelnemers. WE HEBBEN GENOTEN!

Met de hartelijke groeten vanuit het bestuur van de MMCN

 

 

08-10-2018

Vanaf 12 oktober staan er bij alle benzinepompen in heel Nederland nieuwe aanduidingen voor de verschillende brandstoffen: het zijn de in de hele EU gelijke etiketten die vermelden hoeveel ethanol er in de benzine wordt bijgemengd en de hoeveelheid biodiesel die er in de diesel zit. 

25-09-2018

Bij de afsluiting van de 25ste door Henk Bannink georganiseerde Uteregrit is Henk benoemd tot erelid van de Morris Minor Club Nederland. Lees meer in de volgende Minorage.

25-09-2018

Aanvang 10.30 uur einde 16.00 uur. 

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

za 27 okt 2018

Technische dag MMCN Special edition op zaterdag 27 oktober 2018! Centraal in Nederland. In Linschoten, voor iedereen bereikbaar!

za 24 nov 2018

Ze zijn weer ingepland: de zo succesvolle technische middagen seizoen 2018/2019! Reserveer daarvoor 27 oktober, 24 november, 19 januari, 16 februari en 23 maart!

Andere evenementen

za 17 nov 2018

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder het e-mail adres in waarmee geregistreerd is en we mailen een nieuw wachtwoord.