Nationaal Oldtimer Festival - Zandvoort
zo 30 jul 2017

Zondag 30 juli vindt het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats. Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.500 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs, een Concours d"Elegance en een onderhoudend muziekprogramma van Sergeant Wilson's Army Show. Tot ziens in Zandvoort!

Deelname club
Als club kun je natuurlijk weer meedoen en met je clubleden het event bezoeken. Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de paddock voor een clubpresentatie of een gezamenlijke parkeerplaats, de auto’s van de clubleden bij elkaar. Deze clubstands/-plaatsen krijgen allemaal een gereserveerde plaats op de paddock. 

Ruim voor het evenement krijg je van ons het, gratis clubautoticket gemaild, stuur deze door naar de leden die mee zullen gaan. Dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder. Overige inzittenden betalen het reguliere entreetarief van € 16,- per persoon in de voorverkoop. Let op! In de week voor het evenement stijgt de voorverkoopprijs naar €18,- per persoon. Aan de kassa ter plaatste kost een entreeticket € 20,- per persoon.

Stroom
Stroomafname blijft gratis. Wel aangeven dat je stroom nodig hebt, dan plaatsen we jullie club zo dicht mogelijk bij een stroompunt. En vergeet niet om zelf een verlengkabel mee te nemen!

Je kunt je club aanmelden door te mailen naar club@402automotive.com met opgave van Clubnaam, contactpersoon, mailadres, aantal te verwachten leden. Aanmelden graag zo snel mogelijk, we hebben dan nog de tijd om de clubs in te delen. Wijzigingen in aantal kun je nog doorgeven tot een week voor het evenement. Dit kan per e-mail of telefonisch.

Houd al het nieuws in de gaten op www.nationaaloldtimerfestival.nl of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het aanmelden voor het vrij rijden is inmiddels ook geopend! 

Met vriendelijke groeten,

Esther Blaakman

  +31 (0)88 0402402
  esther@402automotive.com

  Gors 11, 4741 TA Hoeven
  www.402automotive.com