Hoorns Oldtimersspektakel op zondag 27 augustus 2017
zo 27 aug 2017

De twee succesvol verlopen edities van het Hoorns OIdtimerspektakel krijgt dit evenement wederom een vervolg. En wel op de Superkoopzondag van 27 augustus in de Hoornse binnenstad.

Dit doen wij ook nu weer in nauwe samenwerking met Cleem Zandbergen en Citroengarage Van der Maat. De vorige jaren deden er ruim 150 automobielen mee en natuurlijk gaan wij voor nog meer, beter, groter en mooier! Dit jaar is de bovengrens bijgesteld aan de leeftijd van de auto’s, zij moeten van 1987 of ouder zijn.

We starten de dag met een rondrit door de omgeving (voor de liefhebber) en sluiten de dag af met een defilé over de Gedempte Turfhaven (ook voor de liefhebber).

Een jury beoordeelt de auto’s in drie leeftijdscategorieen en er zijn leuke prijzen te winnen. Meer informatie en een inschrijfmogelijkheid treft u hier: http://www.edithhartog.nl/informatie/inschrijfformulieren/ Een mailtje sturen met naam, adres, telefoonnummer, merk, type en bouwjaar auto mag natuurlijk ook. Dat kan naar info@edithhartog.nl