Oldtimerrit LiciVer zorginstelling
zo 25 jun 2017

Wat gaat de tijd toch snel, het is al weer bijna een jaar geleden dat O.V.W. en LuciVer zorginstelling een feestdag organiseerden voor de bewoners van zorginstelling LuciVer.

Door de vele enorm enthousiaste reacties van de bewoners (men heeft het er nu nog steeds over!) wordt een dergelijke feestelijke dag ook dit jaar weer georganiseerd met o.a. een oldtimerrit, muziek, uitreiking beker voor de mooiste oldtimer, een frietkraam, enz. enz. Deze feestelijke dag vindt plaats op 25 juni a.s.

 

Ouderen in een zorginstelling komen vaak niet meer of moeilijk uit huis. Graag willen wij ze deze kans bieden, door middel van een oldtimer autorit in de omgeving van het mooie Maas en Waal, en hen opnieuw een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Om de oldtimerrit tot een succes te maken, vragen wij iedereen die in het bezit is van een oldtimer, of mogelijk iemand kennen met een oldtimer, zich te melden. De bedoeling is dat de voertuigen gedurende de dag op het terrein van LuciVer bezichtigd kunnen worden en dat bewoners een rit wordt aangeboden in één van de voertuigen.

 

 

Wij hopen ook in 2017 weer veel bewoners blij te kunnen maken op deze dag.

 

Wilt u meedoen? U kunt zich aan melden middels bijgevoegd inschrijfformulier en dit te mailen naar oldtimervriendenwijchen@ziggo.nl

Indien u geen e-mail hebt, kunt u het formulier opsturen naar:

  1. Reijers, Aalsburg 3113, 6602 WR Wijchen.

 

Er zijn geen kosten aan uw deelname verbonden; iedereen die zich aanmeldt krijgt gratis een aantal consumpties en een rallybord voor de oldtimer.

 

Wij hopen op een enorme opkomst.

 

Vertrek en aankomst:       bij LuciVer, Leemweg 134 te Wijchen

Verzamelen:                        vanaf 12.30 uur

Vertrek:                                14.00 uur

Met een vriendelijke oldtimer groet,

Oldtimer Vrienden Wijchen                                                                Stichting LuciVer

oldtimervriendenwijchen@ziggo.nl                                             Leemweg 134, 6603AM Wijchen