Classic Cars show op WK SCHAPENDRIJVEN
wo 12 jul 2017 t/m zo 16 jul 2017

Classic Car Show op

WERELDKAMPIOENSCHAP SCHAPENDRIJVEN

12-16 JULI 2017 in HOOGWOUD

 

De Lions Club Opmeer heeft recent contact gehad met de organisatie van een uniek evenement in onze regio, zelfs voor ons land uniek.

Nog nooit eerder is er een WK Schapendrijven buiten de Britse eilanden gehouden. En nu heeft Eric Groot dit voor 2017 wel in Nederland en dan specifiek in Hoogwoud weten binnen te halen.

 

Naast het feit dat vertegenwoordigers uit 30 landen gaan strijden om met hun hond het Wereldkampioenschap schapendrijven te winnen, wil de organisatie de mensen meer activiteiten bieden. Dit alles gaat van 12-16 juli plaatsvinden.

 

De Lions Club Opmeer is gevraagd om met Classic Cars dit kampioenschap te omlijsten. Dat gaan we doen.

We gaan allereerst op 12 juli met 3 oldtimers in de parade enkele Bobo’s van het oude gemeentehuis (ontvangst buitenlandse gasten) naar het wedstrijdterrein vervoeren voor de grootse opening van het kampioenschap.

Daarnaast is ons gevraagd en ruimte geboden om op het terrein nabij de hoofdtribune een Classic Car terrein in te richten gedurende deze 5 dagen. Geweldig idee, waarbij Classic Car bezitters op 12 t/m 16 juli welkom zijn op het wedstrijdterrein en zodoende naast het tonen van de oldtimer zelf ook mogen genieten van de wedstrijden schapendrijven.

Een unieke mogelijkheid.

 

De Lions zorgen voor de bewaking van de auto’s, die s’morgens vanaf 10.00 uur tot s’avonds 19.00 uur op het terrein tentoongesteld kunnen worden. Korter kan natuurlijk ook. Dit kan 1, 2 of meer dagen zijn. Voorkeur heeft de finale dagen, zaterdag en zondag. Dan worden de meeste bezoekers verwacht.

 

U, als bezitter van een prachtige oldtimer wordt bij deze van harte uitgenodigd om met uw Oldtimer 1 of meer dagen te komen.

Er zijn geen kosten aan uw bezoek verbonden. Ook de toegang van u en eventueel uw medepassagier(s) tot het WK is gratis. Wilt u op de hoofdtribune plaatsnemen dan wordt daarvoor € 5,- pp gevraagd. U wordt door ons ontvangen met koffie/thee en een broodje. De rest is voor eigen rekening.

 

Hopelijk krijgen we een geweldig samenzijn met vele Classic Cars. Voor meer informatie over het WK Schapendrijven, zie www.wkschapendrijven.nl.

Heeft u nog meer vragen, met name omtrent het Classic Cars gebeuren, dan kunt u terecht bij Rob Metselaar, email robmetselaar@quicknet.nl of

His Wilms, 0651258497, email hwilms@hotmail.com

 

Uw opgave graag ook bij His Wilms of Rob Metselaar met daarbij de vermelding van

  • de dag/dagen dat u komt,
  • de auto gegevens (merk, type, jaartal en kenteken)
  • het aantal bezoekers
  1. Bij meer dagen is het de bedoeling dat de auto s’avonds niet op het terrein blijft.

 

 

Namens de Lions Club Opmeer

 

 

His Wilms en Rob Metselaar