700 Oldtimers in Culemborg
za 26 mei 2018

Geachte mede oldtimerliefhebber,

Uw vereniging staat voor het samenbrengen van de liefhebberij voor Morris. Een merk dat prachtige auto’s in diversiteit en uitvoeringen heeft voortgebracht. Diversiteit daar staat Culemborg voor, diversiteit en het samenbrengen van oldtimers is waar de Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) voor staat.

De HACC organiseert in 2018 voor de 28e keer haar Oldtimerdag. Bij deze Oldtimerdag brengen wij jaarlijks 350 oldtimers bijeen van verschillende periodes en automerken. Aangezien in 2018 de stad Culemborg 700 jaar bestaat zien wij, HACC, als oldtimerliefhebbers de gelegenheid om éénmalig 700 oldtimers bijeen te brengen op deze 28e Oldtimerdag. Waarmee we gezamenlijk Nederlands grootste rijdende  automuseum willen vormen, ter gelegenheid van de jarige stad Culemborg. En daar mag Morris uiteraard niet bij ontbreken. 

 

U zou ons zeer erkentelijk zijn en helpt ons daarmee om 700 oldtimers naar Culemborg te brengen. Indien u vragen heeft omtrent ons evenement of dat er onduidelijkheden zijn over deze brief of ons verzoek kunt u contact opnemen via onderstaand e-mail adres. 

 Hopelijk zien wij Morris 26 mei 2018 in Culemborg. 

Met vriendelijke oldtimer groeten,

Namens de HACC

Harry van Engelen en Chris van den Bos

Historische Automobiel Club Cuylenborgh

info@hacc.nl

www.hacc.nl