14e PeelRand Classic
zo 08 apr 2018

Voor het einde van dit jaar wil ik ,net als vorig jaar, de PeelRand Classic onder jullie aandacht brengen. 
Met natuurlijk de vraag om dit evenement ook bij jullie leden bekend te maken. De PeelRand Classic is een dag vullend kaartlees evenement is kaartleesrit in principe bedoeld voor Klassieke auto’s maar ook Yongtimers zijn van harte welkom.

Zoals de naam al aangeeft speelt de rit zich af langs de randen van het Peelgebied. We starten dit jaar weer in de het  ontginningsdorp Grashoek op de rand van het Peelgebied en de Noord-Limburgse zandgronden. Een traject voert u door dit gebied met zijn aspergevelden en langs de oevers van de Maas. Het andere traject voert door de Peel met zijn typische Peeldorpen en ontginningskanalen.  Resten van stukken hoogveen zijn hier nog steeds te ontdekken.

Er kan worden ingeschreven in een Toerklasse bedoeld voor deelnemers met geen of weinig kaartlees ervaring. De wat sportievere Sportklasse is bedoeld voor de meer geroutineerde kaartlezers.

De deelnemers word verwelkomt met koffie en Limburgse vlaai, tussen de twee trajecten is er een lunch en na terugkeer  is er een dinerbuffet.  Natuurlijk is een uitgebreid routeboek met uitleg en rallyborden voor op de auto in het inschrijfgeld in begrepen.

Het zou leuk zijn als we enkele equipes van 
Morris Minor Club  aan de start kunnen begroeten. 
Mocht er belangstelling zijn om met meerdere equipes aan de PeelRand Classic deel te nemen, neem dan even contact met mij op, zodat we jullie een passende aanbieding kunnen maken.

Voor vragen  over de PeelRand Classic dan kan dat via info@peelrandclassic.nl of via mijn prive mail. 
Per telefoon ben ik te bereiken onder 077-4772854. 

Met vriendelijke groet, 
Huub Knippenbergh,

De PeelRand Classic is een samenwerking van de autosportclubs AC Gaef um Gaas uit Venlo en de ASC van Hornerijders uit Weert. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

14e PEELRAND CLASSIC 
zondag 8 april 2018

De PeelRand Classic is een dagvullend kaartleesevenement, bestaande uit twee trajecten van elk ca I8O minuten, waartussen een pauze (60 min.) met lunchbuffet. Na de finish krijgt u een dinerbuffet aangeboden.

Organisatie. 
AC Gaef um Gaas uit Venlo en ASC van Hornerijders uit Weert.

Klassen. 
(Open) Sportklasse: bestemd voor ervaren rijders. 
(Open) Toerklasse: bestemd voor beginnende en minder ervaren rijders. 
De Open klassen zijn bestemd voor deelnemers met een voertuig jonger dan 
31-12-1984. De Sport- en Toerklasse tellen mee voor het Kampioenschap voor Klassiekerritten 2018 van de NRF. 

Reglementen. 
De rit wordt verreden volgens het Basis Reglement Klassiekerritten van de NRF, aangevuld met een Bijzonder Reglement. 

Uitzetters. 
Ad v.d. Werf en Adri Funhoff.

Start. 
De deelnemers starten vanaf 9.30 uur, vanuit Gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek.

Inschrijving. 
Is mogelijk tot 1 april 2018 en kan volledig digitaal via de website. Nadere details over de inschrijving, zijn te vinden op de website (www.peelrandclassic.nl).

Het inschrijfgeld bedraagt 130 euro per equipe, behalve de wedstrijdbescheiden en rallyborden is daarbij inbegrepen, voor twee personen: ontvangst met koffie en vlaai, lunchbuffet tijdens de pauze en dinerbuffet na afloop.

Inlichtingen. 
Telefonisch bij het secretariaat van de PRC, telefoon 0495-538237, op werkdagen tussen 19 en 21 uur. Of per e-mail: info@peelrandclassic.nl