Advertentie

Laatste nieuws


GRATIS naar WK Schapendrijven met je Morris Minor

29-06-2017

2017-06-29

Classic Car Show op

 

WERELDKAMPIOENSCHAP SCHAPENDRIJVEN

12-16 JULI 2017 in HOOGWOUD

 

De Lions Club Opmeer heeft recent contact gehad met de organisatie van een uniek evenement in onze regio, zelfs voor ons land uniek.

Nog nooit eerder is er een WK Schapendrijven buiten de Britse eilanden gehouden. En nu heeft Eric Groot dit voor 2017 wel in Nederland en dan specifiek in Hoogwoud weten binnen te halen.

 

Naast het feit dat vertegenwoordigers uit 30 landen gaan strijden om met hun hond het Wereldkampioenschap schapendrijven te winnen, wil de organisatie de mensen meer activiteiten bieden. Dit alles gaat van 12-16 juli plaatsvinden.

 

De Lions Club Opmeer is gevraagd om met Classic Cars dit kampioenschap te omlijsten. Dat gaan we doen.

We gaan allereerst op 12 juli met 3 oldtimers in de parade enkele Bobo’s van het oude gemeentehuis (ontvangst buitenlandse gasten) naar het wedstrijdterrein vervoeren voor de grootse opening van het kampioenschap.

Daarnaast is ons gevraagd en ruimte geboden om op het terrein nabij de hoofdtribune een Classic Car terrein in te richten gedurende deze 5 dagen. Geweldig idee, waarbij Classic Car bezitters op 12 t/m 16 juli welkom zijn op het wedstrijdterrein en zodoende naast het tonen van de oldtimer zelf ook mogen genieten van de wedstrijden schapendrijven.

Een unieke mogelijkheid.

 

De Lions zorgen voor de bewaking van de auto’s, die s’morgens vanaf 10.00 uur tot s’avonds 19.00 uur op het terrein tentoongesteld kunnen worden. Korter kan natuurlijk ook. Dit kan 1, 2 of meer dagen zijn. Voorkeur heeft de finale dagen, zaterdag en zondag. Dan worden de meeste bezoekers verwacht.

 

U, als bezitter van een prachtige oldtimer wordt bij deze van harte uitgenodigd om met uw Oldtimer 1 of meer dagen te komen.

Er zijn geen kosten aan uw bezoek verbonden. Ook de toegang van u en eventueel uw medepassagier(s) tot het WK is gratis. Wilt u op de hoofdtribune plaatsnemen dan wordt daarvoor € 5,- pp gevraagd. U wordt door ons ontvangen met koffie/thee en een broodje. De rest is voor eigen rekening.

 

Hopelijk krijgen we een geweldig samenzijn met vele Classic Cars. Voor meer informatie over het WK Schapendrijven, zie www.wkschapendrijven.nl.

Heeft u nog meer vragen, met name omtrent het Classic Cars gebeuren, dan kunt u terecht bij Rob Metselaar, email robmetselaar@quicknet.nl of

His Wilms, 0651258497, email hwilms@hotmail.com

 

Uw opgave graag ook bij His Wilms of Rob Metselaar met daarbij de vermelding van

  • de dag/dagen dat u komt,
  • de auto gegevens (merk, type, jaartal en kenteken)
  • het aantal bezoekers
  1. Bij meer dagen is het de bedoeling dat de auto s’avonds niet op het terrein blijft.

 

 

Namens de Lions Club Opmeer

 

 

His Wilms en Rob Metselaar

421

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster