Advertentie

Laatste nieuws


Concours d'Elégance Paleis Het loo 2017 Prijs!

22-07-2017

2017-07-22

Een Landrover & Jaguar dealer is op zoek naar een klassieker. Er staan uitsluitend nieuwe “automobielen” uit eigen voorraad in hun stand. Rob wordt benadert of zijn Daimler Empress Hooper van 1955 ‘s zondags in de stand mag staan. Zaterdag zijn ze al voorzien. Er moet iets “ouds” bij al dat nieuws. We gaan natuurlijk akkoord en de Daimler krijgt thuis een uitvoerige schoonheidsbehandeling van binnen en van buiten.

Aangekomen op het terrein en uiteindelijk bij de stand kan het poetsen weer overnieuw beginnen. De modder wordt in ieder geval al weggespoeld door de regen.

Op zondag staat opeens Paul Rem bij de Daimler en Rob is in de buurt. “Dat is hem” hoort Rob de conservator van Paleis Het Loo zeggen. Er is dit jaar een nieuwe prijs bedacht: “De meest Koninklijke Auto van het Concours d’Elégance” en om 16.00 uur moeten we bij de catwalk zijn. Tegen 13.45 uur worden we door de crew naar de prijsuitreiking geloodst. Wel héél koninklijk om zo de catwalk op te mogen rijden met publiek aan beide kanten. Uit handen van Paul Rem ontvangen we de bokaal en een fles Champagne.

De Daimler heeft wel een heel bijzonder jaar. Hij is samen met 250 Jaguars geselecteerd uit 1200 exemplaren om deel te nemen aan de parade op het terrein van Windsor Castle. Dit défilé wordt afgenomen door prins Edward. (The Royal Windsor Jaguar Festival 6 mei j.l.)

En nu niet alleen koninklijke grond maar ook een koninklijke prijs! Dat het ter beschikking stellen van de Daimler deze gevolgen zou hebben hadden we niet kunnen dromen….

 

 

Rob van den Beld en Annemieke Dekkers

285

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster