Advertentie

Laatste nieuws


Enquete locatie Algemene Ledenvergadering

18-08-2017

2017-08-18
Het bestuur probeert zoveel mogelijk leden te betrekken bij de koers van de club. Het belangrijkste moment waarop dat kan is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarin kunnen leden hun voorstellen inbrengen en krijgt het bestuur mandaat van de leden voor de uitvoering volgens de bepaalde koers. Ook besluiten de leden over de financiële ruimte.
Om meer leden de gelegenheid te geven een ALV te bezoeken zijn we voornemens de ALV de komende vier jaar redelijk centraal, maar meer gespreid over het land te laten plaatsvinden. We willen dan de komende jaren respectievelijk in NW, NO, ZO en ZW een locatie zoeken. De eerste keer in 2018 zal de ALV dan bijvoorbeeld in de regio Amsterdam/Utrecht/Leiden kunnen plaatsvinden. De ALV wordt dan gehouden op een doordeweekse avond.
Geef je mening over dit voornemen door HIER mee te doen aan de enquete. Omdat alleen leden mogen meedoen aan de enquete moet je eerst even inloggen. Wel lid, maar nog geen inloggegevens? Mail de webmaster.
161

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster