Advertentie

Laatste nieuws


Thema avond autolakken door Glasurit op 19 juni

18-05-2018

2018-05-18

Sinds januari 2018 is Glasurit een businesspartner van de FEHAC. Glasurit is onderdeel van het BASF concern, het is geen fabrikant van glazen ruiten maar wel één van de toonaangevende fabrikanten van autolakken. 130 jaar ervaring in Classic Car Colors Glasurit heeft een speciale lijn van Classic Car Colors en maakt topkwaliteit lakken voor de auto-industrie. Men kan teruggrijpen op 130 jaar ervaring in lakken. Alle Porsche 356 en 911 werden bijvoorbeeld ‘aan de band’ van Glasurit lakken voorzien. Met innovatieve lakproducten en -systemen gaat men voor een perfect eindresultaat en met steeds betere instrumenten kan snel en trefzeker de juiste kleur uitgezocht worden. De constant hoge kwaliteit van Glasurit heeft ertoe geleid dat Glasurit-autoreparatielakken wereldwijd van vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten een goedkeuring hebben gekregen voor reparaties. En Jaguar Heritage bijvoorbeeld gebruikt voor een nieuw serie van 25 Jaguar D types Glasurit.

Steeds meer autoschade herstelbedrijven over de hele wereld overstappen op Glasurit. Glasurit heeft een zeer uitgebreide 'bibliotheek' van kleuren voor historische voertuigen. Vrijwel elke kleur is leverbaar en bij reparatie kan een nieuw gespoten motorkap ook een ‘verweerd’ uiterlijk krijgen. World Skills leidt autospuiters op Daarnaast is Glasurit vorig jaar gestart met een internationaal project om te komen tot een opleiding voor professionele spuiters voor mobiel erfgoed. In dit project, waarin onder meer enkele autofabrikanten, World Skills Duitsland en de FIVA samenwerken, zijn namens de FEHAC Laszlo Mogyorossy en Bert Pronk betrokken.

Thema avond autolakken: u hoeft er niet voor naar Duitsland

Op 19 juni komen de mensen van Glasurit ons vertellen over autolakken. Een unieke kans om hiervan kennis te nemen en uw vragen direct aan de experts te stellen. En het mooie is: we hoeven er niet voor naar Duitsland, de experts van Glasurit komen naar ons toe. Snel aanmelden Meld u tijdig aan, de belangstelling is groot!

Bijwonen van deze avond is gratis. En wilt u zeker weten dat uw vraag op 19 juni al wordt beantwoord? Stel uw vraag dan vooraf al via secretariaat@fehac.nl. De presentatie is gedeeltelijk in het Engels. Maar dit is goed te volgen. Uw vragen mogen in het Nederlands gesteld worden.

Datum : dinsdag 19 juni 2018

Locatie : Postillion Bunnik, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik

Tijd: 20:00-22:00 uur (zaal open 19:30)

Deelname is gratis Aanmelden via hier

376

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster