Advertentie

Laatste nieuws


De Telegraaf: 70 jaar Morris Minor in Lelystad

17-06-2018

2018-06-17

LELYSTAD - De 34e editie van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad trok zondag ongeveer 22.000 bezoekers. De grote belangstelling leidde tot grote drukte op de wegen. Op de Houtribdijk (N302) van Enkhuizen naar Lelystad ontstond zondagmiddag hierdoor ongeveer een half uur vertraging, meldde Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

De Oldtimerdag was dit jaar een eerbetoon aan automaker Henry Ford. De oprichter van het gelijknamige automerk bracht 110 jaar geleden de Ford Model T op de markt. Met een parade van verscheidene uitvoeringen van auto's van dit type werd een ode gebracht aan de fabrikant.

Maar ook andere 'oldies' waren van de partij. In totaal deden 442 oldtimers van allerlei verschillende merken mee. Dit is een record volgens de organisatie. Het oude record dateert uit 2011 toen er 427 deelnemers meededen. Ook was er speciale aandacht voor de 55e geboortedag van het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini en de zeventigste verjaardag van de Morris Minor.

147

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster