Advertentie

Laatste nieuws


Kan Marit's betuwe rit een nieuwe klassieker worden?

08-11-2018

2018-11-08

We hebben vandaag volop mogen genieten van het weer en het organisatietalent van een van onze jeugdleden, Marit. Om 11:30 uur verzamelden wij ons in Beusichem. Een enkeling was zo nieuwsgierig dat ze wel een uur voor aanvang arriveerden en spontaan de organisatie wilde helpen. Hoe attent is dat?

 

Na een kop koffie, thee of water met overheerlijk appelgebak en slagroom, volgde een korte en tegelijkertijd super prachtige rit over de Lekdijken, Maurits, Rijswijk, Zoelmond en Beusichem. 

 

Als tussenstop deden we de theetuin aan de Molenweg aan. Aldaar zijn wij volledig verwend met een overheerlijke proeferij van fruithapjes en fruitdrankjes.

 

Teruggekomen in 't Veerhuys is Marit overvoerd met zeer terechte complimenten en hebben we nog kunnen nagenieten met een drankje en een warme hap.

 

Na vandaag kunnen we gerust vaststellen dat de jeugd de toekomst heeft en dat Marit's betuwe rit wat ons betreft de nieuwe klassieker mag worden binnen onze fantastische clud.

Dank voor de organisatie en dank aan alle deelnemers. WE HEBBEN GENOTEN!

Met de hartelijke groeten....namens het bestuur van de MMCN

188

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster