Advertentie

Laatste nieuws


Morgen Technische Middag Special Edition in Linschoten!

26-10-2018

2018-10-26

Morgen, zaterdag 27 oktober, is het zover. Kom naar Linschoten en je krijgt gratis advies van onze Morristechneuten Henk Manders, Evert Spapé.... en de rest natuurlijk!

De organisator is bereikbaar onder 0646194235

We zitten op dit moment op 27 ingeschreven Morrissen, hoe mooi is dat? En of het weer stabiel blijft of niet, wie doet ons wat! Autocrew garage M. Van Eijk1, Engherzandweg 13 te Linschoten is bereid gevonden de garage voor onze club op zaterdag 27 oktober van 13:00 uur tot 16:00 uur open te stellen, waardoor wij de beschikking hebben over meerdere bruggen, een rembank en een binnenruimte voor de koffie en de koek en het praatje! Dus van regen zullen we geen last hebben. Bovendien kunnen engelse auto's prima tegen regen! Twijfel dus niet, meld je hier aan en kom vooral naar dit gloednieuw evenement!

Aanschouw je Morris Minor van onderen zonder in de kreukels te hoeven liggen. Vraag onze experts of je auto nog veilig en up to date is! Test je Morris op de rembank zodat je weet dat je ook weer veilig thuiskomt!  Neem de vloeistoffen en het gereedschap mee en wij assisteren je bij de kleine handelingen als bijvullen etcetera. Kom naar onze kofferbakverkoop en vind dat onderdeel waar je al zo lang naar op zoek bent! Wat de kofferbakverkoop betreft kunnen we echt nog aanmelders gebruiken die hun extra onderdelen ter beschikking willen stellen voor verkoop. Met 29 bezoekers is belangstelling daarvoor aanwezig! Laat op de site ook even weten in welke onderdelen je geïnteresseerd bent. De verkopers kunnen dan de onderdelen gerichter verzamelen en meenemen om te tonen en te koop aan te bieden.

Weet dat we deze middag geen reparaties verrichten of halve morrissen in elkaar zetten. Wat we wel doen is bijkeuvelen en je van advies en assistentie voorzien. De middag staat dus in het teken van kennis delen en elkaar helpen op, aan en onder de brug. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we ook over andere onderwerpen bijpraten, zoals onze “hete zomer ervaringen met de Morris”.

Meld je dus nog aan nu het nog kan! Vanuit het bestuur zeggen we....DOEN!

 

1. Garage van Eijk in Linschoten is een familiebedrijf dat 81 jaar bestaat en met heel veel verstand van zaken, perfecte dienstverlening en niet gebonden aan enig merk u van dienst is en al uw problemen op automotive gebied oplost. Voor een plattegrondje klik je hier.

Zoals voor elk evenement, zal ook voor dit evenement een vrijwaring van toepassing zijn, namelijk de volgende:

462

Voor meer nieuws klik HIER


Foto's van clubevenementen

Voor leden: Emailadres doorgeven!

Je bent lid en ontvangt nog steeds geen berichten van de club via email:

Geef dan HIER je emailadres op.


Autonieuws

Direct naar clubwinkel

Introductieprijs caps € 10,-

Nieuwe polo's, caps en polosweater beschikbaar. Klik HIER om direct naar de clubwinkel te gaan.


 

(Advertentie)

Evenementen van de club

Geen items beschikbaar.

Andere evenementen

Geen items beschikbaar.

Morris Minor Club NL

Wie heeft dat nou nooit: je bent onderweg en geheel onverwacht kom je een Oldtimer tegen. De één ziet er zus uit en de ander zo. Soms denk je: zo'n wagentje zou ik ook wel willen hebben! Maar wat heb je er eigenlijk aan? Als deze vraag bij u is opgekomen, dan moet u zeker eens verder kijken op deze website! Lees verder


Word nu lid!

Bent u een Morris Minor eigenaar of wilt u dat graag zijn? Word dan nu lid van de Morris Minor Club Nederland. Doe mee aan de vele leuke ritten die wij elk jaar organiseren, maar ook voor de kampeerweekenden en onze eigen clubblad: De Minorage!

 Klik hier om nu lid te worden


 

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Inloggen voor leden

Wel lid, nog geen inlogcode? Mail de webmaster