Evenementen van de club ....

De Morris Minor Club Nederland (MMCN) is één van de actiefste klassieke autoverenigingen van Nederland. Van het vroege voorjaar tot het late najaar wordt er een groot aantal activiteiten door het gehele land georganiseerd. Hieronder de evenementen vaan de club. Bij registratie en deelname aan een evenement gaat U akkoord met de vrijwaring

Ook vermelden we op deze pagina andere evenementen waar de oldtimer centraal staat. Even verder naar beneden scrollen.

Registratie voor evenementen:

zo 4 jun 2017

De formule van de afgelopen jaren willen we ook dit jaar weer toepassen: wat minder km’s en wat meer tijd voor elkaar.

vr 30 jun 2017 - zo 2 jul 2017

De start van het familieweekend in Zuid-Limburgkomt rap naderbij. Veel afspraken zijn gemaakt en de voorbereidingen zijn zo goed als afgerond. Lees verder

za 26 aug 2017

De jaarlijks rit in Twente, met voor de belangstellenden kamperen van vrijdag tot zondag.

za 26 mei 2018 - za 2 jun 2018

2018 is the 70th anniversary of the Morris Minor and as part of the celebrations the MMOC in the U.K. and Amicale Morris Minor France are joining together to organise the first European Rally.

.... en andere evenementen

za 17 jun 2017 - zo 18 jun 2017
zo 30 jul 2017

Zondag 30 juli vindt het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats. Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.500 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs, een Concours d"Elegance en een onderhoudend muziekprogramma van Sergeant Wilson's Army Show. Tot ziens in Zandvoort!

zo 27 aug 2017

De twee succesvol verlopen edities van het Hoorns OIdtimerspektakel krijgt dit evenement wederom een vervolg. En wel op de Superkoopzondag van 27 augustus in de Hoornse binnenstad.

Ook in deze lijst opgenomen worden?

Meld HIER uw evenement aan

Locaties evenementen

 

(Advertenties)