Summer edition: Technische dag met onderdelenmarkt!
za 01 sep 2018

Wil jij gratis advies van een Morristechneut? Heb je een Morris Minor wel eens van onderen willen bekijken? Wil je weten of je auto nog veilig en up to date is? Remt die nog naar behoren? Ben je nog op zoek naar dat ene onderdeel dat je maar niet kunt vinden?

Twijfel niet en meld je nu aan voor een gloednieuw evenement: Een heuze techniscbe dag in Summer Edition!

Autocrew garage M. Van Eijk in Linschoten is bereid gevonden de garage voor onze club op zaterdag 1 september 2018 open te stellen, waardoor wij waarschijnlijk de beschikking hebben over meerdere bruggen en een rembank!

Onze technische commissie is beschikbaar gevonden om de inhoudelijke begeleiding te verzorgen. De evenementencoördinator verzorgt het hapje en het drankje erbij. Samen zorgen we voor een levendige uitruil van morris minor onderdelen!

Wij zijn nog bezig met het uitzetten van een korte route naar verschillende kleine evenementen, want een gecontroleerde Morris Minor moet natuurlijk wel worden uitgetest en de verschillende voorkeuren van vertier moeten worden vervuld, niet waar?!

Meld je dus nu aan door een mailtje te sturen naar Frank Fassotte, evenementencoördinator via het e-mail adres evenementen@morrisminorclub.nl. Graag tot 1 september aanstaande bij de technische dag: summer edition!