Special edition: Technische dag met onderdelenmarkt!
za 27 okt 2018

Let op:

Als gevolg van een overmachtsituatie in de medische sfeer kan de techische middag op zaterdag 1 september aanstaande niet doorgaan. Wij verplaatsen het evenement naar zaterdag 27 oktober aanstaande. Houd hiervoor alstublieft de website in de gaten.

Hartelijke groet,

Frank Fassotte

 

Wil jij gratis advies van een Morristechneut? Heb je een Morris Minor wel eens van onderen willen bekijken? Wil je weten of je auto nog veilig en up to date is? Remt die nog naar behoren? Ben je nog op zoek naar dat ene onderdeel dat je maar niet kunt vinden?

Twijfel niet en meld je nu aan voor een gloednieuw evenement: Een heuze technische dag Special Edition! Deze middag staat in het teken van kennis delen en elkaar helpen op, aan en onder de brug. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we ook over andere onderwerpen bijpraten, zoals onze “hete zomer ervaringen met de Morris”.

Autocrew garage M. Van Eijk, Engherzandweg 13 te Linschoten is bereid gevonden de garage voor onze club op zaterdag 27 oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur open te stellen, waardoor wij waarschijnlijk de beschikking hebben over meerdere bruggen en een rembank!

Onze technische commissie is beschikbaar gevonden om de inhoudelijke begeleiding te verzorgen. De evenementencoördinator verzorgt het hapje en het drankje erbij. Samen zorgen we voor een levendige uitruil van morris minor onderdelen! 

Meld je dus nog aan nu het nog kan door een mailtje te sturen naar Frank Fassotte, evenementencoördinator via het e-mail adres evenementen@morrisminorclub.nl