Nieuws

Gezamenlijke sleutelruimte - onderzoek

Beste mede autoliefhebber,


Laat ik me eerst even kort voorstellen. Ik ben Randy Kuiper. Ik ben al enige tijd op zoek naar een oldtimer. Mijn voorkeur gaat uit naar de Volkswagen spijlbus. Het liefst eentje die direct de weg op kan maar er zal zeker nog werk aan zitten en dat is natuurlijk deels de lol van een oldtimer. Voordat ik er eentje kan kopen heb ik echter een stalling nodig. Het liefst dichtbij mijn woonplaats en daar zit de crux. Dat is geen makkelijke opgave gebleken. 

Ik ben aan het onderzoeken of ik een bedrijfshal of loods kan kopen dan wel huren. Dit is financieel niet haalbaar om alleen te doen en het is leuker om het met medestanders te doen. Dan is het wel van belang om te weten of er vraag is naar sleutelruimtes. Zelf wil ik de sleutelruimte hebben in de omgeving van Enschede. Nu wil ik polsen bij autoliefhebbers of hier breder animo voor is. De volgende logische stap daarin is auto- verenigingen of clubs te vragen of ze met hun leden hieraan mee willen werken. Mijn onderzoek reikt verder dan mijn eigen regio!!

Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld. Het betreft een anonieme vragenlijst, er is gelegenheid om een email adres achter te laten maar dat is niet noodzakelijk om verder te kunnen met de vragenlijst. De vragenlijst vraagt naar de behoeft voor stalling, sleutelruimte of beide, waar men deze zoekt, wat deze ruimte moet bevatten, hoe groot de ruimte moet zijn en wat er aanwezig moet zijn. Het invullen van de vragenlijst neemt zo’n 5 minuten in beslag. Als uw vereniging/club bereid is meer te doen dan zullen we de resultaten uit de vragen lijst met u delen. Hiervoor is wel van belang dat leden invullen van welke club ze lid zijn. Ik hoop dat u uw leden bereid vindt om mee te werken aan de vragenlijst want we delen met zijn allen dezelfde passie zij het voor andere merken en modellen. Inmiddels zijn er meerdere clubs die hebben aangegeven mee te werken aan de vragenlijst. Mocht u ook de bereidheid hebben gevonden om de vragenlijst in te laten vullen door uw leden wilt u mij dit dan laten weten dan stuur ik u de link voor de vragenlijst. Bij voorbaat dank.

Link naar de vragenlijst: LINK

Met vriendelijke groet,


Randy Kuiper

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren