Publicaties

Morris Minor Traveller 1967

  • Marktplaats
  • 1 minuut (191 woorden)

 

Humphrey is te koop, mijn unieke Morris Minor Traveller uit 1967. 

Wil je nog deze zomer de blits maken op de weg? Met deze auto steel je de show; met zijn houten frame en mooie groene kleur heeft Humphrey (naar goed Engels gebruik heb ik hem een naam gegeven) altijd bewonderende blikken. De auto is in goede staat, technisch goed onderhouden en rijdt als een zonnetje. Uiteraard heeft Humphrey altijd binnen gestaan. 

De auto heeft een trekhaak, dus een leuke aanhanger of mini caravan kan er zo achter. Tevens zit er een extra leren stoel bij, in dezelfde groene kleur als de rest van het interieur. Door de vorm, het is een bestelwagen, is er ook nog eens heel veel laadruimte. Ik ben er meerdere malen mee op kampeervakantie geweest en ook naar de golfbaan ging Humphrey altijd mee; alles past er gemakkelijk in. 

In 2018 zijn de waterpomp en benzinepomp vervangen waarbij originele onderdelen uit Engeland zijn overgevlogen. Eerder al (in 2015) is de krukas vervangen. Humphrey drinkt loodvrije benzine aangevuld met een loodsupplement. 

Taxatierapport uit 2018 aanwezig. 

Prijs € 11.500,- 

Meer info: 

Ingrid Steeman 

06-55780039 

1960morrisminor@gmail.com 


Te koop ruilmotor met loodvrije kop
02apr

Te koop ruilmotor met loodvrije kop

Te koop ruilmotor met loodvrije kop. € 1250 Leo Nolden leo@nolden.nl

Te koop Morris Minor Saloon 1966 ***VERKOCHT***
13feb

Te koop Morris Minor Saloon 1966 ***VERKOCHT***

Wegens aanschaf van een Tourer bied ik mijn fantastische, perfect onderhouden, roestvrije Saloon te koop aan. Deze auto is 35 jaar in...

Onze sponsoren