Publicaties

***PROJECT*** Morris Minor Saloon 1952 (Molenaar)

  • Marktplaats
  • 1 minuut (248 woorden)

Door mijn gezondheidstoestand ben ik niet langer  in staat om mijn Morris Minor MM van 1952 verder af te werken en op te bouwen. De auto is geheel gedemonteerd. De carrosserie is na wat laswerk geheel professioneel gestraald en in de primer gezet.

Het betreft een originele Molenaar die in originele staat verkeert(de). En heeft het originele linnen kentekenbewijs. De auto is binnen de Club bekend en heeft en certificaat uit het Molenaar archief van Evert. Zelfs het plaatje van de dealer uit Amsterdam die de auto heeft geleverd is aanwezig.

De originele eerste motor en versnellingsbak hebben een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad en zijn van nieuwe pakkingen en oliekeerringen voorzien. De achteras is voorzien van nieuwe keerringen en reeds onder de auto gemonteerd. Compleet nieuwe reminstallatie is aanwezig. Gepoedercoaten wielen met nieuwe banden. Veel nieuwe chroomdelen aanwezig.

De auto is op de kabelboom na geheel compleet en wordt geleverd met veel reservedelen. O.a: een zijklepmotor, versnellingsbak, wielen, achteras, dasboard , glas, etc..

Ik hoop te voorkomen dat ik deze unieke auto in onderdelen moet verkopen en de carrosserie op de oud ijzer hoop terecht komt.

Ik begrijp dat de Morris in deze staat niet de hoofdprijs oplevert. Het is mij dan ook niet om de euro’s te doen maar om het behoud van deze unieke Morris. Daarom ben ik ook bereid, zover het binnen mijn mogelijkheden ligt, de nieuwe eigenaar met raad en daad bij te staan.

Met vriendelijke groeten,

Willem Advocaat

0620079197

wadvocaat@home.nl


Te koop Morris Minor Traveller 1971
25jul

Te koop Morris Minor Traveller 1971

Na bijna 20 jaar trouwe dienst is mijn Morris Minor Traveller uit 1971 te koop. De auto is in goede staat, ziet er mooi uit met 88.000...

Emaille bord Morris agentschap
22jun

Emaille bord Morris agentschap

Te koop aangeboden Oud antiek emaille bord Morris officieel agentschap  Gemaakt door de firma langcat Bussum Origineel oud emaille bord...

Onze sponsoren