Word lid

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Klaar!

Lid worden

Het lidmaatschap staat open voor alle eigenaren en liefhebbers van Morris-automobielen van het type Minor. U kunt op elk moment in het jaar lid worden. De contributie wordt aan de hand van onderstaande tabel berekend. De contributie wordt geïnd door middel van automatische incasso. Het eerste bedrag wordt ca. 3 weken na aanmelding van uw rekening afgeschreven.

Voor jongeren van 17 tot 21 jaar bestaat het jongerenlidmaatschap. Deze leden genieten alle faciliteiten zoals ook voor het normale lidmaatschap, maar betalen geen entreegeld en geen contributie. Bij voorzetting van hun lidmaatschap na hun 21ste verjaardag betalen deze leden geen entreegeld en wel de jaarlijkse contributie.

Kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes van leden kunnen ook lid worden (jeugdlidmaatschap). Zij krijgen jaarlijks een leuke attentie. Het jeugdlidmaatschap loopt tot 17 jaar en is gekoppeld aan het lidmaatschap van het betreffende lid.

Actie nieuwe Minor-eigenaren

Voor nieuwe Morris-Minor-eigenaars die nog geen lid zijn hebben we een leuke actie: Wordt tot einde jaar gratis lid van de club op vertoon van je nieuwe kentekenbewijs. Daarna betaal je geen inschrijfgeld en betaal je de normale jaarcontributie.

Ingangsdatum

Entreegeld

(eenmalig)

Contributie

(jaarlijks)

01-01 / 31-03 € 20,- € 32,50
01-04 / 30-06 € 20,- € 27,-
01-07 / 30-09 € 20,- € 19,-
01-10 / 31-12 € 20,- €   6,-
Jongerenlidmaatschap (17 tot 21 jaar) €   0,- €   0,-
Jeugdlidmaatschap (thuiswonend tot 17 jaar) €   0,- €   0,-

Jeugd- en Jongerenlidmaatschap

Mocht u in aanmerking komen voor een Jeugd- of Jongerenlidmaatschap, stuur dan na aanmelden op deze pagina een email naar ledenadministratie@morrisminorclub.nl met een verzoek tot toekenning.

Akkoordverklaring bij online lid worden

Ik ga akkoord met eenmalige vermelding van naam en woonplaats in de rubriek 'Nieuwe leden' in het clubblad Minorage.

Lidmaatschapstype

Onze sponsoren