10 jaar Oldtimerdag De Bilt

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum
12 sep. 2020
Locatie
De Bilt
10 jaar Oldtimerdag De Bilt - U kunt weer inschrijven -
Op zaterdag 12 september vindt de 10de editie van de Oldtimerdag in De Bilt plaats. Wij nodigen u van harte uit om zich in te schrijven voor onze jubileumeditie, 10 jaar Oldtimerdag De Bilt. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats, de start is om 11.00 uur,  en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 75 km.  U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.
 
De Oldtimerdag is een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. Dit is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze website.

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen € 14,50 per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 9,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ontvangt u een lunchpakket.  Tijdens de show kunt u ook nog een drankje en hapje in onze Brasserie afhalen.
Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer.
 
U kunt zich opgegeven via het inschrijfformulier op www.oldtimerdagdebilt.nl.  U vindt op onze website ook nog meer informatie en foto– en filmmateriaal van de vorige edities.

Contactgegevens:       Oldtimerdag De Bilt            info@oldtimerdagdebilt.nl
                                       A . de Rooij                           www.oldtimerdagdebilt.nl
                                       De S. Lohmanweg 4                             
                                       3732 BT  DE BILT                  Bankrekening:
                                       Tel: 06-17289119                 NL37 INGB 0005 2558 81    
                                                                                       t.n.v. Wijkkas Dorpskerk De Bilt
 
 
 
 
    Bekijk de webversie

Onze sponsoren