British Carparts Day

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
MMCN evenementen
Datum en tijd
25 okt. 2020 10:00 - 17:00
Locatie
Gorinchem

British Carparts Day

*** Aanmelden alleen voor tafelverkoop ***

De MMCN doet weer mee aan de British Carparts Day op de laatste zondag van oktober. Dit door de Engelse oldtimerclubs zelf georganiseerde evenement kent een groeiend aantal deelnemers en bezoekers.

De organisatie heeft diverse maatregelen getroffen om een veilige deelname en bezoek te kunnen garanderen. Het bestuur heeft daarom voldoende vertrouwen in een veilig evenement en besloten dit jaar weer deel te nemen. Zo krijgen we onder andere de beschikking over veel extra meters in het hoge gedeelte van de hal, waardoor de ventilatie beter te waarborgen is en de paden breder uitgevoerd kunnen worden. Ook ontstaat er daardoor meer ruimte achter de tafels. Er zal een eenrichtingsverkeer looprichting worden gecreëerd. Voor de verder genomen maatregelen zie de website: https://britishcarpartsday.com

De deelnemende clubs dragen bij in de kosten, waardoor de toegang tot de beurs gratis is. Voor parkeren betaalt u een klein bedrag. De MMCN faciliteert voor de leden maximaal 4 tafels voor onderdelenverkoop. Per lid maximaal één tafel. Ben je geïnteresseerd meld je dan snel aan d.m.v. de blauwe knop hiernaast. Op is op. Wens je meer ruimte dan kan die tegen vergoeding van de kosten bij de club (of bij de organisatie) besteld worden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren