NoorderRondRit

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
26 mei 2022 20:50:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
MMCN evenementen
Datum en tijd
29 mei 2022 11:00 - 16:00
Locatie
Echten

NoorderRondRit 2022 zondag 29 mei

Na twee jaren zonder echte clubritten geven we met de 25e editie van de NoorderRondRit een voorzet voor een seizoen met leuke ontmoetingen bij mooie clubevenementen. En niet zomaar een rit dit jaar, want we schrijven hier over de 25e NoorderRondRit. Dat mag van ons betreft alleen daarom al met die extra hoofdletters geschreven worden. De rit zelf volgt weer een route door het vertrouwde Drentse landschap. En ook dit jaar is er gelegenheid om een wandelingetje te maken: in een uniek stuifzand- een bosgebied. Er tegenover een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Het eindpunt is museaal met de geur van mobiel erfgoed, dierlijke eigenaardigheden, cultuur en een goed doel op een ander continent. Een donatie voor dit laatste is vrijwillig, maar wordt zeer op prijs gesteld door onze gastheer ter plaatse  

Heel modern maken wij dit jaar gebruik van nieuwe technieken om elke equipe op de route houden. De route wordt evengoed op papier uitgereikt, maar is, door een QR code te scannen, ook als navigatiesysteem op een mobiele telefoon toe toepassen. 

Bij deze bent u uitgenodigd om deel  te nemen. Uiteraard hopen we op mooi weer. Aanmelding vooraf is wenselijk en kan via de onderstaande kanalen. Er zijn kosten verbonden aan de rit. De deelname is geheel op eigen risico. 

Start- en ontmoetingsplaats:

Paviljoen Nijstad

Koedijk 8

7908 TA Echten (Dr)

Ontvangst: vanaf 11.00 uur

Vertrek: 12.30 uur

Eindpunt: Emmen

 

Aanmelden kan met de blauwe knop links of via onderstaande emailadressen tot uiterlijke 26 mei onder vermelding van naam / namen, aantal deelnemers en een telefoonnummer (06).

 

Arie-Leen van Schoonhoven

al.vanschoonhoven@gmail.com

Tel.: 0528-370123 of 06-55855191

Leonard Baakman

labaakman@outlook.com

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren