Venray Oldtimer City toertocht

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum en tijd
29 jul. 2023 11:00 - 17:00
Locatie
Venray

Venray Oldtimer City toertocht

Stichting Venray Oldtimer Toertocht – V.O.C. is in 1994 voor de eerste keer bij hotel Asteria van start gegaan en sinds 1997 is het evenement op de pleinen in het centrum van Venray.
Dit jaar dus al voor de 29ste keer!                               

Geheel volgens traditie organiseren VOC en Hotel Asteria de welbekende Knapzakkentoer op zaterdag 29 juli 2023. Een mooie rit door het Limburgse/Brabantse/Gelderlandse land. De rit heeft lengte van ongeveer 130 kilometer.

Hotel Asteria in Venray heeft wederom een mooi arrangement samengesteld. Zie hiervoor: asteria.nl. Als afsluiting van de dag is er een groot diner in buffetvorm.
Op zondag 30 juli is er in het mooie centrum van Venray een groots oldtimertreffen op het Schouwburgplein en omliggende pleinen. Om 11.00 zal het startsein worden gegeven voor de oldtimerrit. Hierbij heeft men de optie tussen een rit van 50 of 80 km. Wederom in de mooie omgeving van Limburg / Brabant. Om 16.00 uur zal een deskundige jury een 3-tal prijzen uitreiken voor de mooiste/aparte/zeldzame auto’s. Tevens zal geheel volgens traditie de mooiste Engelse auto ook in de prijzen vallen.

Welkom als deelnemende auto’s zijn auto’s met een bouwjaar van 1985 of ouder.

Via de website www.venrayoldtimercity.nl uitgebreidere informatie vinden.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om vooraf via de website alvast in te schrijven voor dit evenement.

Onze sponsoren