Uteregrit

Over dit evenement

Categorie
MMCN evenementen
Organisator
Evenementencommissie
Datum en tijd
9 jun. 2024 10:30 - 17:00
Locatie
Fort Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik

Op zondag 9 juni wordt de Uteregrit 2024 gereden.

We bezoeken o.a. Fort Vechten, waarvoor de toegang € 11,- is en met een Museum-jaarkaart gratis. De toegang tot het museum is op eigen kosten of met een Museum-jaarkaart.

Verzamelen bij Fort Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik, parkeerkosten worden door de MMCN vergoed. We starten rond 10:30 met ruim de tijd voor koffie en of thee met gebak en een eventueel bezoek museum. De rit is ongeveer 65 km en eindigt bij een horeca locatie in Doorn, hier zijn de consumpties op eigen kosten.

De rit gaat langs diverse kastelen en of landhuizen welke aangegeven zijn in de ritbeschrijving. Ons eindpunt is in tegenstelling tot de eerdere aankondiging de Oranjerie van Huis Doorn. Bij aankomst aan het eind van de rit vanaf het stoplicht steken we een fietspad over en daarna is er aan de rechterhand een parkeerterrein op 8 min lopen naar de Oranjerie van Huis Doorn. Voor degene die slechter ter been zijn is parkeergelegenheid bij de Oranjerie, men rijdt dan bij de parkeerplaats rechtdoor en rijd rechts door het poortgebouw van Huis Doorn door, de oranjerie ligt aan het eind rechts waar op eigen kosten nog een drankje naar keuze kan worden gedronken zoals eerder vermeld.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren