British Car Day

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum en tijd
20 apr. 2024 09:30 - 16:00
Locatie
Anglo Parts, Mechelen, België

Wij willen je van harte uitnodigen voor de eerste British Car Day. Deze vindt plaats op zaterdag 20 april 2024 van 09:30 – 16:00 te Anglo Parts, Mechelen, België.

Enkele grote Britse oldtimerclubs, garages en de Britse onderdelen leverancier Anglo Parts, bundelen de krachten om dit evenement mogelijk te maken.

Dit jaar staat onze British Car Day in het teken van duurzaamheid, vandaar onze slogan ‘Classic But Sustainable’. Een oldtimer is per definitie duurzaam. De wagen wordt hersteld in plaats van weggegooid, oldtimers rijden gemiddeld maar 1500 km per jaar en 1/3 van de oldtimers wordt zelfs niet gebruikt. Er wordt ook volop gezocht naar alternatieve energieoplossingen om de oldtimer milieuvriendelijker te laten rijden.

Wie meer wil weten over hoe je je oldtimer nog duurzamer kan maken, kan tijdens het event terecht bij onze specialisten of bij onze gastspreker van P1 fuels. Die geeft een lezing over de voordelen van zijn fossielvrije brandstof.

Alle eigenaren van klassieke auto’s zijn welkom op het evenement met hun Engelse klassieke wagen, maar we nodigen ook enkele ‘speciale’ oldtimers uit die in het straatbeeld niet zo veel gezien worden. Uiteraard zijn niet-Britse klassieke wagens ook meer dan welkom.

Waar?

Anglo Parts, Zandvoortstraat 53, 2800 Mechelen (België).

De toegang tot het evenement is gratis, dus er is geen excuus om niet te komen voor wat een topdag belooft te worden.

Hopelijk tot ziens, tot op de British Car Day!

 

British Car Day Website:

https://www.britishcarday.org/

 

 

Onze sponsoren