Een wereldwijd klassieker evenement... in Nederland!

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum
25 sep. 2022
Locatie
Arnhem

Beste klassieker liefhebbers, 

Via deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van ons evenement, "The Distinguished Gentleman's Drive". Dit evenement wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden, en wereldwijd rijden er inmiddels bijna 3500 klassiekerliefhebbers op dezelfde dag, 25 september 2022. 

Ook in Nederland is er een rit, en wel in Arnhem. Het is een rit voor het goede doel, waarbij we onze liefde voor klassiekers gebouwd voor 1980 inzetten voor onderzoek naar prostaatkanker en mentale gezondheidsproblemen onder mannen. De Distinguished Gentleman's Drive, of "DGD", is gekoppeld aan The Movember Foundation, bekend van de "laat je snor staan" actie. Mocht Arnhem te ver weg zijn, en mocht het tot de mogelijkheden behoren om zelf een bescheiden rit te organiseren op 25 september, kies er dan voor om een rit te “hosten” via www.gentlemansdrive.com/hosting

Via deze weg nodig ik jullie van harte uit om deel te nemen, met de vraag om het initiatief onder de aandacht te brengen van jullie leden. Via www.gentlemansdrive.com kunt u meer informatie vinden, en wanneer een deelnemer zich registreert dan kan "Arnhem" als stad geselecteerd worden. 

We starten op een prachtige locatie in de omgeving van Arnhem, en we zullen na een rit van ca. anderhalf uur (inclusief foto stop) eindigen op een misschien nog wel mooiere locatie. Wilt u meedoen, of ons initiatief delen? We zouden het enorm waarderen. 

Voor meer informatie sta ik u graag te woord, via email of telefonisch. 

Alvast vriendelijk bedankt!

Groet,

Derek

Derek Knipscheer

P: +31648474670  |  E: derek@gentlemansdrive.com  | gentlemansdrive.com

Onze sponsoren