Nationaal Oldtimer Festival

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum en tijd
28 mei 2022 10:00 - 17:00
Locatie
Zandvoort

Nationaal Oldtimer Festival

Op 28 mei  2022 vind het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats! Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.000 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs en het Meguiar's Concours d"Elegance. Tot ziens in Zandvoort! De datum is onder voorbehoud van wijzigingen in verband met covid. We hebben goede hoop, dat de geplande data volgend jaar gewoon door kunnen gaan.

Deelname club
Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is, die een breed beeld van de Oldtimer en Youngtimer scene in Nederland weergeven.
Hieronder alles clubmogelijkheden en kortingen op een rij gezet. 
Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de paddock waar de auto’s van de clubleden bij elkaar kunnen staan. Je kunt je club aanmelden door een e-mail te sturen naar info@402automotive.com. Vermeld in deze mail de clubnaam en het aantal auto's wat meegaat naar het evenement.

Na ontvangst van je aanmelding zullen wij deze verwerken, hier ontvang je een bevestiging van. In deze bevestiging staat je clubcode en het gratis clubautoticket, wat ook tevens het entreeticket is voor de bestuurder. Overige inzittenden betalen het geldende reguliere entreetarief. 

Wijzigingen in aantal kun je nog doorgeven tot een week voor het evenement. Dit kan per e-mail of telefonisch.
Ruim voor het evenement ontvang je van ons een e-mail met verdere informatie over het evenement en de plattegrond van de paddock. 

Houd al het nieuws in de gaten op www.nationaaloldtimerfestival.nl of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Met vriendelijke groeten,

Esther Blaakman

Tel: +31 (0)88 0402402

Onze sponsoren