Rollend Engels Erfgoed Evenement

Over dit evenement

Categorie
Evenementen van anderen
Datum en tijd
2 okt. 2022 09:30 - 16:30

Rollend Engels Erfgoed Evenement

9e REEE  ZONDAG 2 OKTOBER 2022

De Stichting REEE organiseert 1 keer per jaar een toerrit. Tot nu toe op de 1e zondag van oktober. Een rit specifiek voor “Britse klassiekers enklassiekers in spé”, dus zowel oud als meer recente auto’s zijn welkom. Ook ander rijdend Engels Erfgoed is welkom. De REEE werd in 2018 opgenomen in de lijst behorend bij het “EUROPEES JAAR VAN HET CULTUREEL ERFGOED”. De REEE is uitgegroeid tot een serieus evenement. Begonnen als regionaal evenement is het nu een nationaal evenement. De rit heeft een hoge “funfactor” voor jong & oud! Gewone en minder gewone Britse klassiekers doen mee.

De inschrijving is weer geopend. De start staat gepland in Baarn. Ook in 2022 geldt weer een maximum aantal inschrijvingen van 135. Het inschrijfgeld is gelijk gebleven, namelijk €45 voor een equipe van 2 personen. Daarvoor krijgen de deelnemers een routeboek en rallyschild.  Maar natuurlijk ook koffie/thee+ bij de start, een lunch en een drankje hapje bij de finish. De route zal weer zo’n 115km lang zijn.

De dag start om ca. 9:30 uur en eindigt om ca. 16:30 uur. Wacht niet te lang met inschrijven, want de ervaring leert dat het maximum al in de lente wordt bereikt.

Zie verder https://reee.nl

Onze sponsoren