British Autojumble Waalwijk

Over dit evenement

Categorie
MMCN evenementen
Datum en tijd
23 jun. 2024 10:00 - 17:00
Locatie
Lido Park ingang Vijverlaan, Waalwijk

British Autojumble Waalwijk

Wat is de British Auto Jumble, waar komt het vandaan?

Een auto jumble is van oorsprong een kofferbakverkoop van onderdelen en andere auto gerelateerde items, zoals boeken, poetsmiddelen, modellen, kleding, etc. Het is een reeds lang bestaande traditie, die populair is in Engeland, Amerika en Australië.

Alhoewel het aantal Auto Jumbles langzaam terugloopt zijn er nog steeds een aantal grote Auto Jumbles, waarvan voor Europa de meeste in Engeland georganiseerd worden. Het zijn grote evenementen geworden, die gehouden worden op mega terreinen met veel deelnemers, handelaren en publiek. De grote Auto Jumbles trekken vaak een internationaal publiek.
Een van de bekendste Auto Jumbles is die van Beaulieu elk jaar begin September.


De British Auto Jumble begon ooit als een kofferbakverkoop van de MG club waarbij de leden in een gezellige ambiance hun overtollige onderdelen ruilden of aan elkaar verkochten. Het evenement wordt dit jaar voor de 25-ste keer georganiseerd door de MG Car Club en staat open voor deelname van alle Engelse (klassiek) merken. De uitvoering is in handen van het British Autojumble Team. Dit vernieuwde team zal er alles aan doen om dit mooie evenement ook in 2024 tot een groot succes te maken.

Classic cars | British Autojumble

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren